Over ons

Obligatiemarkt.nl brengt vraag en aanbod van obligatieleningen in Nederland samen. Naast interessante leningen waarin je kunt investeren, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws. In onze achtergrondartikelen lees je onder meer welke obligatievormen er zijn en hoe je zelf obligaties kunt uitgeven. Obligatiemarkt.nl verstrekt zelf geen leningen.

Onderdeel van Eurolutions

Obligatiemarkt.nl is in 2022 gelanceerd en maakt deel uit van de internetuitgeverij Eurolutions, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Utrecht onder nummer 37102174. BTW-nummer: NL002097294B45. Eurolutions is opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in zakelijke media. Wij beheren een tiental uitgaves die zijn gerelateerd aan investeringen (ophalen), zelfstandig ondernemen en ecommerce-activiteiten.

Eurolutions
Molensteyn 60-B
3454 PT DE MEERN (UTRECHT)

Andere uitgaves van Eurolutions

Doelstelling

Door het kosteloos delen van investeringsmogelijkheden, nieuws, achtergrondartikelen en een nieuwsbrief willen wij investeerders en ondernemers informeren over de obligatiemarkt. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen reguliere obligatieleningen en converteerbare leningen, de aandachtspunten bij de uitgevende instanties en lopende campagnes waarin kan worden geïnvesteerd.

Commerciële doelen

De kosten voor het maken en onderhouden van Obligatiemarkt.nl verdienen we terug met advertenties. Naast artikelen zie je daarom soms Google Adsense-banner of door Eurolutions zelf verkochte advertenties. De inhoud van onze content is echter altijd (met de intentie tot) onafhankelijk. Meer informatie hierover vind je op de pagina over cookies en privacy.

Redactie

De dagelijkse redactie van Obligatiemarkt.nl wordt verzorgd door het redactieteam van Zietuwel, dat ook onderdeel is van Eurolutions. Je kunt ons mailen, tweeten of gewoon bezoeken.

Adverteren

Het is mogelijk om te adverteren op Obligatiemarkt.nl. Je richt dan je advertentie direct op investeerders en ondernemers die een obligatielening willen uitzetten. De meest gangbare advertentievormen zijn de rectangle (vierkant blok rechts) en leaderboard (lange balk bovenaan de pagina). Andere mogelijkheden zijn regelmatig beschikbaar.

We verkopen voornamelijk advertenties op basis van vaste maandtarieven. We bieden ook combideals. Hierbij adverteer je ook op andere titels die gericht zijn op dezelfde doelgroep. Voor meer informatie, beschikbaarheid en de mogelijkheden zie: Eurolutions.nl.

Auteursrechten

Artikelen zonder bronvermelding zijn door Eurolutions zelf gemaakt of in opdracht van ons. Artikelen die door andere auteurs zijn geschreven herken je aan de bronvermelding boven- of onderaan de pagina. Wil je onze teksten gebruiken? In veel gevallen is dit na aanvraag mogelijk. Hiervoor heb je altijd schriftelijk toestemming nodig.

Onze teksten en links zijn zorgvuldig uitgezocht en hebben altijd de intentie om betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Het kan echter gebeuren dat Eurolutions, of een gastauteur, bronnen gebruikt of links plaats naar websites die (na verloop van tijd) onbetrouwbaar of onjuist blijken te zijn.